top of page

Ademwerk

"breathing is the essence of life, breathe deeply, live fully"

Ademwerk is een krachtig hulpmiddel om de controle over uw gezondheid in handen te nemen, prestaties te verbeteren en te gedijen in het leven. De meesten van ons hebben niet geleerd hoe effectief te ademen en terwijl we de ups en downs van het leven ervaren, kunnen onze adempatronen beperkt en oppervlakkig worden. Terwijl de stroom van onze adem wordt onderbroken, kan de stroom van ons leven dat ook. Werken met een ademtherapeut geeft je de kans om diep in je adem te duiken en het opnieuw te trainen naar een volledige en verbonden adem die je opent naar nieuwe niveaus van energie, prestaties en welzijn. Terwijl we ons openen voor de stroom van energie, laten we emoties uit het verleden ontrafelen om ons vrij te maken voor meer in het leven. E-motion is tenslotte - Energy in Motion. De voordelen van ademwerk zijn enorm, maar hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen voor ons:

 

  • Vermindert stress en kan de snelste manier zijn om het zenuwstelsel omlaag te reguleren. 

  • Verhoogt energie Bevordert genezing door zuurstof diep in weefsels en gewrichten te sturen

  • Verbetert de bloedsomloop en toevoer van bloed en voedingsstoffen door het hele lichaam

  • Ontgift het lichaam

  • Brengt duidelijkheid en focus

  • Het losmaken van vastzittende energie en emotie

  • Verbetert houding en mobiliteit

 

Het belangrijkste is dat Ademwerk ons ​​helpt contact te maken met ons ware zelf. Voor ons draait de adem helemaal om verbinding. Door ons te verbinden met onze adem, verdiepen we ons begrip van onszelf en het leven om ons heen. We verbinden ons met het lichaam door gevoelens in te voelen.

Verbinding met anderen kan eenvoudiger en lichter worden.

In de natuur kunnen we genieten van de frisse lucht, diep inademen om leven te ontvangen en uitademen om los te laten.

Terwijl we zuurstof en CO2 uitwisselen met planten, worden we eraan herinnerd dat we echt verbonden zijn met de natuur. Terwijl we ons verbinden met de natuur, beginnen we lagen af ​​te werpen die ons scheiden en ons niet dienen en we maken langzaam weer contact met wie we echt zijn. Het begint allemaal met de ademhaling.

breathwork.jpg
bottom of page