top of page

do 20 aug

|

Douro

6-Daagse San Pedro & Psilocybin retraite

€899

Registratie is gesloten
Bekijk andere evenementen
6-Daagse San Pedro & Psilocybin retraite
6-Daagse San Pedro & Psilocybin retraite

Tijd en locatie

20 aug 2020, 15:00 – 25 aug 2020, 14:00

Douro, Douro, Portugal

Over het evenement

Wat?

2 San Pedro-ceremonies begeleid door opgenomen muziek, livemuziek en soundhealing

1 integratiedag met optionele Kambo ceremonie.

1 Psilocybin ceremonie

Rapé (tabakssnuif) ceremonie

Accomodatie 

Gezond eten en drinken

Tijdens de  San Pedro ceremonie zullen we een verscheidenheid aan opgenomen muziek, livemuziek en geluidsheling gebruiken.

Er is ruimte om te gaan wandelen in de natuur. Bij de vuurcirkel geven we alles aan het vuur wat ons niet langer dient en zingen we liedjes om het leven te vieren.

De ervaren en deskundige facilitators en begeleiders zorgen voor een veilige space waarbij er ruimte is voor alles wat naar boven komt.

Het is zowel een individueel proces als een groepsproces en het is niet ongewoon dat er tijdens deze retraites diepgaande vriendschappen ontstaan.

We verwelkomen je om deel uit te maken van onze familie, onze tribe <3 The Medicine Tribe at The Lighthouse

De ceremonie duurt ongeveer 8-10 uur en na de ceremonie is er ook de mogelijkheid om te genieten van wat eten en drinken.

De volgende ochtend zijn er sharing- en integratiecirkels waar ervaringen kunnen worden gedeeld en waarvan is bewezen dat ze zeer nuttig zijn voor het integratieproces.

Psilocybine Ceremonie

Psilocybine (magic mushroom/truffels) zijn erg aardend en zijn perfect om het retreat mee af te sluiten en het integratieprocess te starten. De ceremonie begint smiddags en duurt ongeveer 6-8 uur hierna zullen we een heerlijke maaltijd nuttigen en de laatste avond van de retraite samen doorbrengen. De volgende ochtend is er wederom een sharing cirkel om onze ervaringen van de afgelopen reis te delen met elkaar.

WAAR?

Gelegen in het hart van de prachtige Douro-vallei, op slechts enkele minuten van de rivier de Douro en een overvloed aan schoonheidspunten, waaronder watervallen en rivierstranden. We zijn slechts 45 minuten rijden van de luchthaven van Porto of een treinreis van 1 uur.

Het huis is een gezellige, traditioneel en rustieke boerderij op een enorm stuk land op een heuvel met een fantastisch spectaculair uitzicht over de vallei. We hebben 40 fruitbomen, een wijngaard, 3 natuurlijke waterbronnen, waarvan er één is getransformeerd in een klein zwembad aan de rand van het bos.

 Kosten: €899

Deel dit evenement

Aankomende evenementen

 • 3-Daags sjamanistisch Ayahuasca retraite, December (2 ceremonies) VOL!!
  3-Daags sjamanistisch Ayahuasca retraite, December (2 ceremonies) VOL!!
  Het tijdstip wordt later bepaald
  De locatie wordt later bepaald
  Het tijdstip wordt later bepaald
  De locatie wordt later bepaald
  Het tijdstip wordt later bepaald
  De locatie wordt later bepaald
  Twee keer per maand organiseren wij sjamanistische Ayahuasca ceremonies op een prachtige locatie in Limburg. Het heeft een privé bos waar je heerlijk in kunt wandelen. Het landhuis is voorzien van wellness faciliteiten en privékamers die apart bij te boeken zijn
 • Privé ceremonie, duo of kleine groeps-ceremonie
  Privé ceremonie, duo of kleine groeps-ceremonie
  Het tijdstip wordt later bepaald
  The Medicine Tribe
  Het tijdstip wordt later bepaald
  The Medicine Tribe, Nederland
  Het tijdstip wordt later bepaald
  The Medicine Tribe, Nederland
  Wil je om wat voor reden dan ook graag een privé ceremonie en één op één begeleid worden door Tamara, vul dan het registratieformulier in.
bottom of page